CharLotte

Wat een droom om als edelsmid te werken! Voor mij is edelsmeden de perfecte combinatie van kunst, schoonheid en techniek. Én met mijn sieraden maak ik iemand blij.
Dat is waar ik echt van kan genieten. 

Als Edelsmid volg ik mijn opleiding bij Collectief Edelsmeden Leeuwarden en ben ik continu op zoek naar nieuwe technieken en uitdagingen. Ik ben ook opgeleid in het onderwijs met een master ‘special educational needs’. Dit geeft mij als edelsmid de mogelijkheid goed te luisteren naar de vraag en de verhalen die schuilgaan achter het ontwerp van een mooi sieraad. 

Ook mijn leven is continu in beweging en kent vele blije en zeer verdrietige momenten. De waarde van de liefde is voor mij groot.
Niets is mooier dan deze tastbaar te maken
zodat jij de liefde met je mee kan dragen.

Sieraad op maat
Edelsmederij Charlotte Giethoorn

 

Mijn atelier staat Giethoorn omringd door  natuurgebied de Weerribben-Wieden. Deze prachtige omgeving is heel inspirerend. In mijn werk zie je dan ook regelmatig vogels en planten terugkomen. Een bezoek aan mijn kleurrijke atelier is misschien wel aanleiding voor een leuk dagje uit in Giethoorn

Natuur en mens, daar wil ik zuinig op zijn! Daarom is het mijn doel om over drie jaar, in 2027, volledig gebruik te maken van
duurzame en eerlijke materialen.

 

 

Mijn hondje Ella houdt mij graag van mijn werk! Zij is dol op mensen en gezelligheid.

Ella en ik verwelkomen je graag in mijn Atelier!

Atelierhond
Kunst Giethoorn

 

 

 

Vanaf maart 2024 komen de schilderijen en zeefdrukken van kunstenaar Maartje Jansen mijn atelier nog mooier maken.

Wil je graag meer over haar kunst te weten komen? Kijk dan op haar website: 

https://www.maartje-i-jansen.nl/